18 september Trackday, circuit Mettet, België

Your events for the Club Agenda
Evenementen voor de Agenda
Post Reply
User avatar
350-v-twin
Site Admin
Posts: 1196
Joined: 25 Feb 2009, 16:06
Location: Den Haag (NL)
Contact:

18 september Trackday, circuit Mettet, België

Post by 350-v-twin » 09 Sep 2015, 18:28

Op 18 september kun je een dagje circuit te rijden op het circuit van Mettet in België. Net als vorige jaren heeft Ruud Pothoven afspraken gemaakt met Trackdays.be voor een speciale klasse voor klassiekers en youngtimers op vrijdag 18 september op het circuit van Mettet.

Mettet ligt op een acceptabele reisafstand van Utrecht (ong. 250 km / 2,5 uur rijden). Tegen een prettige prijs is het mogelijk een dagje plezier te beleven op het circuit onder de relaxte (bege)leiding van Trackdays.be. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij (max. 35 deelnemers in deze klasse)!! Inschrijven kan op deze pagina en dan opgeven voor klasse: Classic & Youngtimer. Inschrijfgeld voor 6 sessies van 20 minuten bedraagt € 99, inclusief gratis foto's na afloop. De geluidseisen zijn zoals we dat ook in Nederland kennen, maar echt grote problemen met het geluid zijn er de afgelopen jaren op Mettet niet geweest. Om die problemen ook nu weer te voorkomen is het wel aan te raden dB-killers te gebruiken of een stillere uitlaat te monteren.

Overnachten op de paddock is mogelijk (toegang vanaf ongeveer 19.00 uur op donderdagavond). Neem voor meer informatie contact op met Ruud Pothoven, mobiel: 06-55173225 of via e-mail: back-on-track 'AT' xs4all.nl.
N.B.: in de uitnodiging stond er niets over, maar ga ervan uit dat leren kleding (overall) verplicht is bij circuit rijden.

Post Reply